Ålesunds billigste digitale annonsering


Send budskapet ditt direkte til folket, uten at det koster skjorta.

Reklameskjermer

Forbipasseringer

månedlig

Fornøyde kunder

Reklameskjerm for plakattavle

Send plakaten og nyt resultatet på en levende reklameskjerm, uten å gå ut døren. Visste du at en TV-skjerm fanger oppmerksomheten til 63% av alle som går forbi?

Skjermene er plassert i inngangspartiene, rett foran køen og i kaféområdet i matbutikker rundt om i nordre Ålesund. Vårt mål er at vår løsning ikke skal koste mer enn det ville gjort å ta en plakatrunde og det målet har vi oppnådd.


Les mer»

Lokalbedrift

1699,-


Velkomsttilbud med publisering og kontinuerlig rotasjon av plakat/video med 20 sek. lengde på alle skjermene i et halvt år. Annonseproduksjon følger med uten ekstra kostnad.
Reklame Ålesund

Lokalforening

999,-


Velkomsttilbud med publisering og kontinuerlig rotasjon av plakat/video med 20 sek. lengde på alle skjermane i et halvt år. Annonseproduksjon følger med uten ekstra kostnad.
Reklame Ålesund

Lokalevent

299,-


Publisering og kontinuerlig rotasjon av plakat/video med lengde 20 sek. på alle skjermene i opp til 2 måneder. Gjelder enkeltarrangement med dato. 99,- tillegg for plakatproduksjon.
Digital signage Ålesund

Lokaldugnad

0,-

Gratis annonsering og

plakatproduksjon for promotering av frivillig arbeid som søppelplukking, fjørerydding osv. Gjelder arrangement med dato.

Lokalbedrift RingDag AS

Dag hadde mye filmmateriale liggende fra før, så han sendte de over til oss. I samarbeid plukket vi ut snuttene som representerte bedriften best og som viste fram det arbeidet han vil satse mest på fremover.

En dag senere var vi ferdig med klipping, fargekorrigering og logoanimasjon. Resultatet ble en kort profesjonell reklamefilm som forteller hva han gjør, hvordan han gjør det og hvordan du kommer i kontakt.

Stikk innom din nærmeste Coop-butikk for å se den i sving på en reklameskjerm. Kanskje du også vil ha en?

Firmaer og lag som bruker oss

Norborg IL
Dyresenteret AS Annonse
Tertech AS Annonsering på skjerm
Ring Dag AS Trefelling Reklame Video
Brusdal Transport Søvik Promotering
Sprossefabrikken Ålesund Annonser Bilder Reklame
Nasjonalforeningen for folkehelsen Helselaget Søvik Helselag Plakater Grafisk hjelp
Haram Industrier AS Hias Reklamevideo Design
Grytastranda Montessoriskule Dronefilm Drone Film Reklamefilm Annonse